Objednávka exkluzivního online kurzu:

vydělávej pomocí instagramu

Nemohu zaručit 100% stejný úspěch jako mám já, ale mohu zaručit, že vám předávám informace, rady, triky a tipy, které by vám měly pomoci. 

Exkluzivní kurz VYDĚLÁVEJ POMOCÍ INSTAGRAMU
Dostupné
2 940 Kč
-50%1 470 Kč
Chceš začít podnikat online ale nevíš, jak se v tom všem zorientovat? Tato online konzultace je skvělý startovací bod, pro každého, kdo se chce pustit do online podnikání a hledá kvalitní základy v digitálním marketingu.
Způsob platby
Celková cena1 470 Kč
  • Odesláním objednávky nám dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování Vaší objednávky. Souhlasíte také se započetím plnění před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy a berete na vědomí, že udělením souhlasu zaniká Vaše právo odstoupit od smlouvy. Zásady zpracování osobních údajů

1470 Kč

Exkluzivní online kurz

VYDĚLÁVEJ POMOCÍ INSTAGRAMU

Jedinečný kurz v ČR, který je komplexně zpracován pro každého, kdo chce začít s prodejem online produktů na Instagramu a který obsahuje MRR práva, což znamená, že může online kurz přeprodávat se 100% ziskem!

  • VÍCE NEŽ 90 LEKCÍ
    V audio podobě s praktickými video návody
  • KONKRÉTNÍ ZNALOSTI A DOVEDNOSTI
    Pro vytvoření skvělého obsahu pro sociální sítě
  • nejnovější strategie
    Naučíš se, jak maximalizovat potenciál na Instagramu s minimálním úsilím.

Bonusy:

  • BALÍČEK ŠABLON 1000 REELS
    Představuji Vám "Exkluzivní balíček 1000 reels bez obličeje" – Vaše tajná zbraň pro okouzlující Instagramové  příspěvky!
  • 366 ŠABLON PRO CANVA
    Tento all-in-one balíček obsahuje soubor šablon Canva, profesionálně navržených tak, aby podpořily vaši interakci na Instagramu a pomohly vám vytvářet obsah, který osloví vaše sledující.
  • MÁ PODPORA
    Pomohu, poradím, budu tu pro tebe! Měj mě jako svého mentora. Má 4 letá praxe a více, jak 57 tisíc sledujících s více, jak 13000 prodanými online produkty mluví za sebe!
  • Ebook o prodeji na sociálních sítích
    Pro všechny, kteří chtějí aplikovat informace do JAKÉHOKOLIV odvětví pro získání pasivního příjmu!