Objednávka templates:

1000 reels bez tváře + zdarma bonusový modul a ebook o canvě + chatgpt

Nemohu zaručit 100% stejný úspěch jako mám já, ale mohu zaručit, že vám předávám informace, rady, triky a tipy, které by vám měly pomoci. 

1000 reels bez tváře (šablony)
Dostupné
787 Kč
-38%487 Kč

Ve více, než 99 slidech vás zasvětím do tajemství organického růstu na Instagramu.
Metoda a způsoby, o kterých v exkluzivním online kurzu píšu a říkám, mi pomohly vybudovat instagramový profil s více než 56 tisíci sledujícími, kteří jsou zapálenými fanoušky, interagují a navíc také nakupují. Pomocí aplikování rad z tohoto kurzu se mi podařilo mít za 20 minut 5 nových objednávek!

Způsob platby
Celková cena487 Kč
  • Odesláním objednávky nám dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zpracování Vaší objednávky. Souhlasíte také se započetím plnění před uplynutím lhůty pro odstoupení od smlouvy a berete na vědomí, že udělením souhlasu zaniká Vaše právo odstoupit od smlouvy. Zásady zpracování osobních údajů

Templates

487 Kč

EXKLUZIVNÍ BALÍČEK 1000 REELS BEZ TVÁŘE

Představuji Vám "Exkluzivní balíček 1000 reels bez obličeje" – Vaše tajná zbraň pro okouzlující Instagramové  příspěvky!

  • OŽIVENÍ INSTAGRAMU A ZVÝŠENÍ DOSAHŮ
    Chcete oživit váš Instagram, ale nechcete být stále ve středu pozornosti? Těchto "1000 reels bez obličeje" jsou perfektním řešením!
  • TRENDY REELS VIDEA
    Tento balíček je navržen tak, aby vám poskytl širokou škálu kreativních a poutavých videí, která můžete použít a přizpůsobit podle svých potřeb, aniž byste museli ukazovat svou tvář.
  • BONUSOVÝ MODUL ZDARMA
    S více, jak 250 příspěvky, které můžete hned použít nebo libovolně upravit
  • ZDARMA EBOOK O CANVĚ A CHATGPT
    Ebook, který vám pomůže ještě více zjednodušit tvorbu na sociální sítě!